TOPS Pro | Maxload Pro | Αίτηση για Demo | Επικοινωνία

 

 

Μέλη με Ενεργή Σύμβαση Ετήσιων Release MVP:

Παρακαλούμε στείλτε email ή τηλεφωνείστε στο 2106209726

Για πελάτες χωρίς ενεργή Σύμβαση MVP επικοινωνήστε για προσφορά
 

 
 
 

TOPS® Pro 5.60 Release Summary

Παρακαλούμε κατεβάστε και συμπληρώστε το ακόλουθο Upgrade Request form pdf για οδηγίες και την διαδικασία αναβάθμισης.

 

Features   Περιγραφή & Τρόπος Πραγματοποιήσης

Βελτιστοποίηση Φόρτωσης Μη Όμοιων Συσκευασιών MixPro


Μεικτές Παλέτοποιήσεις βελτιστοποιημένες κατά Στρώση(αριστερά) & κατά Στήλη(δεξιά)

 

Η λειτουργία αυτή πραγματοποιείται από ένα αυτόματο engine και χρησιμοποιείται για την φόρτωση μεικτών κιβωτίων σε μια παλέτα. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την προτίμηση για βελτιστοποιήση κατά στρώση, στήλη ή σειρά. Η labeling function μπορεί να ορίσει ποιά θα είναι η εξωτερική πλευρά έτσι ώστε να είναι εύκολη η οπτική ανάγνωση ή αναγνωση απο barcode readers.

Άλλες καινούργιες λειτουργίες του MixPro περιλαμβάνουν την υποστήριξη slip sheets, corner posts, η δυνατότητα για set/show της όψης του κιβωτίου που θα είναι σε κάθε κατέυθυνση και άλλες edit functionalities.

Για να τη χρησιμοποιείστε, κάντε click στο MixPro Calc Wizard tool button.
 

Προηγμένη Φόρτωση Οχήματος
 

Αυτή ή νέα επιλογή Eπιτρέπει στους χρήστε να φορτώνουν κιβώτια στα κενά που ενδεχομένως βρίσκονται στα πλευρά, στο πάνω μέρος ή στο τέλος του φορτίου και να φέρνουν το cube utilization κοντά στο 100%.

Στο Vehicle Parameters dialog box, τσεκάρετε τα επιθυμητά  locations για “Loose Load items” (κάτω δεξια γωνία).

 

Ετικέτες στις Μονάδες Φορτίου για επισήμανση του
Display Face Direction
 

Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν labels στις στις πλευρές της παλετοποίησης καθώς και την ακριβή θέση που θα τοποθετηθούν οι ετικέτες (κέντρο, πάνω αριστερά, κάτω δεξιά κτλ.).

Κάντε click στο Options button στο UnitLoad Parameters dialog box και check στο Label.

Για να αλλάξετε την όψη του κιβωτίου που θα εμφανίζεται στην μονάδα φορτίου κάντε κλικ στο Modify button, κάντε highlight το κιβώτιο και click στο Rotate.
 

Inverted Nesting - Αντεστραμμένη κυψελλωτή διάταξη


 
 

Η νέα διάταξη inverted nesting θα είναι χρήσιμη για συσκευασίες όπως γλάστρες, ποτήρια, κύλινδροι, υδραυλικά και άλλα.

Για να τη χρησιμοποιήστε κάντε κλικ στην επιλογή “Inverted Nest” στο Tub Parameters dialog box.

Blister Packs

 

  Το TOPS Pro 5.60 υποστηρίζει blister packs, σε κανονική ή κυψελωτή διάταξη.

Στη πράσινη ομάδα εικονιδίω στο Control Panel, επιλέξτε το Blister Pack. Το dialog box σας επιτρέπει να εισάγετε τις διαστάσει για τη συσκευασία, τη θέση του blister ώς ποσοστό από τα άκρα της συνολική δυσκευασίας και το άν οι συσκευασίες θα μπουν στραυρωτά.
 
Νέα Σχήματα
 

Νέα Σχήματα η sample database περιέχει τώρα περισόττερα σχήματα συμπεριλαμβανομένου stand-up pouches, custom trays και κουτιά με καπάκι.
 

Solution/Analysis Comparison Reports

  
 

Σε οποιοδήποτε στάδιο της ανάλυσης (κιβώτιο,παλετοποίηση ή όχημα) οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν reports με side-by-side comparison ανάμεσα σε δύο λύσεις όπως επίσης και στις δύο αναλύσεις.

Για να συγκρίνετε τις λύσεις επιλέξτε τη μία λύση που θέλετε εμφανίσετε στο view pane και μετά κάντε δεξί κλικ στην εναλλακτική λύση στη solution list και επιλέξτε “Preview Multiple Solution”.
Για να συγκρίνετε την ανάλυση κάντε κλικ στο Combined Report button , επιλέξτε την ανάλυση με το Browse button, επιλέξτε τη Sequence που θελετε να συγκρίνετε και κάντε click στο OK.

 

Νεα Flute Definition
 

Επιπλέον των 9 flute types που ορίστηκαν στο TOPS Pro, οι χρήστε μπορούν να ορίσουν νέα flute parameters στο TOPS Config program.

Για να ορίσετε νεο flute, τρέξτε το Config.exe στο TOPSAPPS folder; και μετά πηγαίνετε στο Define | Flutes.
 

Slave Pallet και False Bottom

 

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους χρήστε να τοποθετήσουν μια μονάδα φορτίου πάνω σε μια άλλη ή να προσθέσουν μια υπερυψωμένη πλατφόρμα για τα κιβώτια της παλέτας.

Για να χρησιμοποιήστε μια slave pallet, κάντε click στο Slave Pallets στο UnitLoad Parameters dialog box. Ορίστε τη slave pallet όπου τα κιβώτια πρέπει να φορτωθούν. Αυτή η νέα μονάδα φορτίου θα τοποθετηθεί πάνω στην παλέτα που ορίστηκε κάτω από την επιλογή Single Pallet Style.

 Για να χρησιμοποιήστε την επιλογή False Bottom, κάντε κλικ στο Options στο UnitLoad Parameters dialog box, κάντε check στην επιλογή “False Bottom” και εισάγετε το ύψος της πλατφόρμας που θα εισαχθεί.
 

Νέο File Interface με δυνατότητα Quick Find και Sort
 

 
 

Το File operation dialog box έχει πιο παραδοσιακό Windows με δυνατότητες Find και Sort. Χρησιμοποιήστε το Find για να βρείτε φιλτράρετε γρήγορα αναλύσεις οι οποίες περιέχουν το συγκεκριμμένο κείμενο.

Οι Extra λειτουργίες που προστέθηκα επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν να στέλνουν email και να εξάγουν απευθεία από αυτό το dialog box.
 

Βελτιωμένα Enhanced Reports


 
 

Το Package Analysis Report μπορεί να αποτελείται από  6 παράθυρα για περισσότερα στατιστικά και σχήματα. Οι χρήτε μπορούν επίσης να αλλάξουν τα fonts που χρησιμοποιούνται και να βάλουν περισσότερα κείμενα.
 

Λειτουργίες Database


 

 

Η Λειτουργία database έχει προστεθεί και για τις ενδιάμεσες συσκευασίες - Intermediate packs. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το TOPS να ψάξει τη database και για intermediate packs.

Για τη πρωτογενή συσκευασία οι χρήστες μπορούν να ορίσουν νεα items για όλα τα σχήματα και να τα αποθηκεύσουν στη database. Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμή και για το PackStak.

Κοστολόγηση Κιβωτίων - Shipcase Costing

 

Αυτή η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν το κόστος ανα κιβώτιο ή κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο ώστε να έχουν μια πρώτη ματιά στο κόστος του κυμματοειδούς χαρτονιούν.

Για να χρησιμοποιείστε τη λειτουργία κάντε κλικ στο Options button στο Shipcase Parameters dialog box. Τα Box Cost parameters είναι στη κάτω δεξιά γωνία.
 

Λειτουργία Auto Export Δεδομένων προς ERP

  Η λειτουργία αυτή εξάγει αυτόματα τα analysis data από το TOPS προς συστήματα όπως το SAP,το Microsoft Navision, το Oracle ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα ERP.

Για να το χρησιμοποίηστε πηγαίνετε στο File | Open Analysis, κάντε highlight στο όνομα της ανάλυσης καί κάντε κλίκ στο Export button.

Για να κάντε export όλες τις αποθηκευμένες αναλύσεις από το TOPS, πηγαίνετε στο Export | Analysis Summary.
 
Απευθείας Εξαγωγή προς PDF

 
 

To TOPS Pro θα εξάγαι απευθεία προς PDF χωρίς να υπάρχει απαραίτητα ο Adobe Acrobat Writer ή άλλος third party PDF writer.

Για να Εξάγετε, πηγαίνετε στο μενού Export και επιλέξτε  PDF.

Βελτίωση της Πληροφόρησης  

Οι χρήστε μπορούν να δημιουργήσουν λεπτομερή πληροφόρηση για κάθε ανάλυση με δικά τους πεδία για να εισάγουν π.χ. το απόβαρο κια κιβώτια και παλέτες.

Για να εισάγετε πηγαίνετε στο File | Analysis Specifications.
 

Εισαγωγή Αναλύσεων με Drag n Drop  

Εύκολος τρόπος εισαγωγής της ανάλυσης αντί για να κάνετε πρώτα import την ανάλυση και μετά να ανοίγετε το TOPS, οι χρήστε μπορούν απλά να κάνουν drag and drop την ανάλυση από το folder απευθείας στο TOPS.